Bröllopscatering med matsmak är en god start på livet tillsammans

CATERING TILL BRÖLLOP I GÖTEBORG

Bröllop i Göteborgstrakten

matsmak har, genom åren, skapat och serverat många goda och varierade menyer till såväl stora som små bröllop. Vi planerar och levererar bröllopscatering i Göteborg med omnejd men du kan också ordna bröllopsmiddagen i vår egen festlokal, på matsmaks restaurang i Gårda.

Vi är lyhörda och har erfarenhet som  hjälper dig att förverkliga dina idéer och förhoppningar inför festen.

 

Catering till bröllop i Göteborg

matsmak kan hjälpa till med endast maten eller offerera ett helt paket.
Vi har samarbetat med en rad olika festlokaler och vet vad som behövs för att skapa ett drömbröllop. Vi levererar menyer och ordnar med porslin och personal för uppdukning. Vi  håller kontakt med toastmaster och ev. värdpar samtidigt som våra erfarna kockar lägger sista handen vid maten på plats. Vår trevliga och proffsiga serveringspersonal ser till att gästerna är nöjda.

Vi har lång erfarenhet av alla slags bröllop.

 

Låt dig inspireras av några tidigare bröllopsmenyer nedan och hör av dig med dina önskemål. Vi återkopplar snabbt och brukar ställa lite kontrollfrågor så att du får en komplett och rättvisande offert.

Bild1

Skicka din förfrågan om bröllopscatering till oss:

Namn (obligatoriskt)

Mailadress (obligatoriskt)

Ang.

Meddelande

Några exempel på tidigare bröllopsmenyer:

BRÖLLOPSMIDDAG KÄLLÖ KNIPPLA
2 Juli 2016

SJÖSKAFFNING
Kopp med hummersoppa spetsad sjörullat brännevin
Cevice på lax med apelsin, ingefära & svartpeppar
Bakad pilgrimstimbal med löjrom & rödlökskrisp

-o-

MARINERAD HJORTYTTERFILÉ
Med en skogstokig sås på bär och en vällagrad armagnac samt en potatisgratäng med murklor

-o-

TVÅ FRANSKA OSTAR
med nybakat knäcke, tryffelhonung och plommontomatsmarmelad

 

BRÖLLOPSMIDDAG PÅ BERG 211
5 september 2015

HUMMERSOPPA
spetsad med sjörullat brännvin samt knyten med hummer & havskräfta toppad med färskostmousse

-0-

PARMABAKAD TORSKRYGG
med pesto, olivrostade grön sparris och en sås med lime, kapris och chardonnay

-0-

CITRONTARTLETT
med socker & svartpepparrörda jordgubbar med vaniljglass och italiensk maräng

 

BRÖLLOPSMIDDAG PÅ SLÄTTENS LOGE I FLODA
8 augusti 2015

FÖRRÄTT

Hummersoppa i moccakopp spetsad med cognac
Havskräftsallad med avocadoterinne & lätt rostad vitlök
Laxcarpaccio med mild citrusvinägrett och laxrom

VARMRÄTT

Pilgrimsmusselfärserad rödtungsfilé med en vitvinsdoftande sås på färsk örter samt en grönsparris och potatisbakelse smaksmaksatt med kallpressad rapsolja

DESSERT

Crème caramel med färska hallon
Bohusländsk äggost med kompott på björnbär
Vit chokladmousse med vaniljmarinerade jordgubbar

 

BRÖLLOPSMIDDAG PÅ ACADEMICUM
28 JULI 2012

CHÈVRE & TOMAT
en timbal med honung och rosmarin vinägrett och krisp på en vällagrad bayonneskinka

-o-

GLASERAT ANKBRÖST
med lättgravat rosastekt med rösti en salsa på mango, apelsin och rödlök

-o-

CRÈME CARAMEL
med svenska rårörda bär

 

BRÖLLOPSBUFFÉ PÅ SLOTTSBACKEN
12 JUNI 2010, 60 gäster

Gravlax - den goda biten på laxen i skivor på hovmästarns vis

Hjortrostbiff med rosmarin, honung, ruccola

Färskpotatis med purjolök, rostade senapsfrön, rapsolja och äppelcider

Rensteksröra på lök och färskost, toppad med sikrom

Miniblini med hackad rödlök, laxrom och sur grädde

Västerbottenpaj

Nubakat surdegsbröd, kavring, knäckebröd

Ett gott smör, en god ost

 

BRÖLLOPSBUFFÉ I TORSLANDA
7 JULI 2007

Champagnetilltugg
Smördegsinbakad chèvre med rosmarinhonung
Japansk mixblandning
Det första ...
Lax & pepparrotrulle med mild färskost och yoghurt
Serranorulle fylld med torkad tomat & balsamico kräm
Lax och pilgrimscarpaccio med svartpeppar och apelsin
Scampistjärtar med chilidip och avocadodip
Krämig räkrulle med Kalixlöjrom
Blandad grönsallad
Det varma ...
Foliebakad hälleflundra med lime & ingefära
Råstekt grön sparris med olivolja, citron och parmesanost
Grönsakswok med thaichili olja vid sidan
Det söta ...
Crème brûlée med svenska rårörda röda bär