En middagbuffé är ett trevligt alternativ till sittande middag

när man vill hinna umgås med alla

CATERING AV MIDDAGSBUFFÉR

Middagsbuffé med Matsmak gör det lätt att bjuda många gäster. Maten läggs upp på fat och är lätt att ställa fram

 

Vi har hittat inspirationen till våra middagsbufféer i hela Europa och erbjuder varierade menyer som passar till alla smakriktningar.

 

.pdf för utskrift: Menyförslag Middagsbufféer mars 2017

 

PRIS p.p. 280 kr inkl. moms, 250 kr exkl. moms
Minimum 10 personer

VÅRA BUFFÉFÖRSLAG:

SVENSKA SMAKER

gott med klassiska smaker

 

MOUSSERANDE JORDÄRTKOCKSOPPA
serveras i moccakopp

CHEDDARPAJ
toppad med en klick Kalixlöjrom

SKÄRGÅRDSRÖRA
vilande på kavring med en naturligt rosa stenbitsrom från Mollösund

SOMMAR
krispig sallad med solmogna jordgubbar, senapskål, äppelcidervinäger, krutonger, nötig rapsolja samt saltrostade solroskärnor och pumpafrön

ÖRTSOTAD RÖDINGFILÉ
på färsk spenatbädd med picklad rödlök samt en kallvispad pepparrotshollandaise

HJORTROSTBIFF
gjord på nattarostad hjortrostbiff med glaserad svartrot och lingonvinägrett

MURKEL & POTATISGRATÄNG
smakrik och krämig med svenska stenmurklor

NYBAKT & KNÄCKE
med vispat smör

SMÖRDEGSINBAKAD VÄSTERBOTTENOST
med hjortron och friterad persilja

VANILJTIMBAL
med blåbärscaramel och kardemummaskorpa

 

PRIS p.p. 280 kr inkl. moms 250 kr exkl. moms
Min 10 pers.

ITALIENSKA SMAKER

En buffé med våra tankar på det italienska köket.

 

ANTI PASTI
ett fat med italienska charkdelikatesser såsom carpaccio på bresaola med parmesanost och citron, coppa (lufttorkad rödvinskarré) med ruccola och semibakade cocktail-tomater, salami som den bör smaka med tryffel och fänkål.

VERDURE
grillade kronärtskockor, paprika i tre färger tillsammans med aubergine, oliver och zucchini.

FRUTTI DI MARE
en mix på havets frukter såsom pilgrimsmusslor, scampi, hjärtmusslor, blommande bläckfisk, räkor, sticklök, vitlök och citron.

POLLO DIABLE
heta kycklingspett, vårlök med nygrillade citroner, färska örter

PESTO PASTA
sallad med pasta ”al dente” i harmoni med en basilikadoftande pesto gjord på rostade solrosfrön, parmesanost och olivolja

FOCCACIA
nybakt olivdoftande bröd med havssalt och solmogna tomater

PANNACOTTA
med smak av honungsrostad vitchoklad- krisp o persikosallad

 

PRIS p.p. 280 kr inkl. moms 250 kr exkl. moms
Min 10 pers.

LE BISTROT

en buffé med franska dofter och smaker

 

SPARRIS & MUSSELSOPPA
serveras i moccakopp toppas med champagne

QUICHE
en välsmakande lökpaj med krisp av ristad Bayonneskinka

FRUITS DE MER
En salladsmix på havets frukter såsom pilgrimsmusslor, scampi, blommande bläckfisk, sparris, räkor samt säsongens legymer.

GRILLAT ANKBRÖST
sockersaltat ankbröst i rosa skivor på en bädd av grillade marinerade grönsaker

FRANSK POTATISGRATÄNG
med doft av krämig mild vitlök i harmoni med skuren potatis och purjolök

FROMAGE
2 bitar mogen ost från France Fromages med tryffelhonung och säsongens nygjorda marmelad

PAIN DE CAMPAGNE
nybakt bröd med tomat och rosmarin, vispad färsk chèvreost

CRÈME CARAMEL
lika krämig som det låter med blomsterhonung, vanilj och smak av passion och färska hallon

MOUSSE AU CHOCOLAT
mörk chokladmousse med smak av mörkrostade kaffebönor

 

PRIS p.p. 280 kr inkl.. moms 250 kr exkl. moms
Min 10 pers.

SPANSKA SMAKER 

 

KATALANSK FISKSOPPA
med smak av piri piri, färsk tomat, saffran samt en aioli

TORTILLA
en spansk omelett med både potatis och rostad vitlök och paprika

EMPANADAS
fyllda minipiroger med pulled chillikyckling samt en söt-stark majsdipp

HETA GAMBAS
serveras med salsa på spansk peppar, gurka, tomat, vitlök och grillad citron

SPANSKA KÖTTBULLAR
med vitlök & persilja samt en smakrik baskisk tomatsås

KANARISK FÄRSKPOTATIS
saltrostade med paprika- & vitlöksdoftande mojosalsa

MANCHEGO
den smakrika lagrade osten marineras tillsammans med blomsterhonung, vitvin och rosmarin och krispig sallad

CREMA CATALANA
en spansk crème caramel med färsk vanilj och inlagd frukt med doft av rörsocker och spansk brandy

 

PRIS p.p 250 kr exkl. moms 280 kr inkl. moms
Min 10 pers.

GRÖNA SMAKER

grönt är skönt

 

GAZPACHO
en ”snaps” med den mogna tomatsmaken spetsad med nyhackad spansk peppar, vitvin och vitlök samt rosmarinrostad crostini

VETEPUFFAR
i en sallad med nypressad lime, tärnade solmogna tomater, gurka, mango och färsk koriander

ZUCCHINISPETT
marinerat & grillat serveras med tzatziki med en sked av nygjord ajvar med aubergine, paprika och vitlök

MOUSSAKA
den grekiska ”lasagnen” med skivor av aubergine, potatis, lök, tomat och en välsmakande ost

VINBLADSINBAKAD CHÈVREOST
med råmarinerade rödbetsstrimlor i grönpepparhonung samt ruccola, rostade solrosfrön

SESAMBULLAR
gjord på sötpotatis rullad i sesamfrön med en chilisalsa med smak av råsocker, soja och sesamolja

ROTFRUKT & DIPP
rostad palsternacka, morötter, kålrot med en dipp på myntachutney och yoghurt

YOGHURT & HONUNG
med färska bär, aprikos och rostade pumpakärnor

 

PRIS p.p 250 kr exkl. moms 280 kr inkl. moms

Min 10 pers.