Vi erbjuder catering av Middagsmenyer som du lätt komponerar själv

genom att välja Förrätt, Varmrätt och Dessert från vår À la carte meny

À LA CARTE

Komponera din ”egen” meny genom att välja 2 eller 3 rätter till middag från matsmaks À la Carte

 

Om ni är många rekommenderar vi att ni har kock på plats för att lägga maten. Vi kan förstås även hjälpa till med uppdukning och serveringspersonal

 

PRIS per person för catering av middag utifrån våra menyförslag nedan
3 rätter 395:- inkl. moms 350:- exkl. moms
2 rätter 295:- inkl. moms 264:- exkl. moms

.pdf för utskrift: Menyförslag Middagsmenyer

 

P.S. Vi kan naturligtvis även hjälpa till att skapa en middag för bröllopet eller jubiléet helt enligt era önskemål

Våra förslag på middagsrätter varieras regelbundet:

FÖRRÄTTER

TRE KRÄFTOR
Havskräftor på tre sätt:
Cognacdoftande soppa i moccakopp
Vinkokt kräftstjärt med avokadoterrine
Grillad marinerad kräftstjärt med pepparrot

 

KALIX LÖJROM
En gräslökscheesecake på kavringsbotten samt en tunn skiva kallrökt savolax toppas med löjrom

 

SKAGENRULLE

Gjord på räkor, hackad rödlök och dill i tunnbröd
med en salladsbukett och rödskimrande stenbitsrom

 

NYRÖKT HJORTFILÉ
Med en sallad på päron, vårlök, druvor, rapsrostade pumpakärnor samt en klick nyslagen majonnäs

 

VARMRÄTTER

WALEWSKA
På färsk rödtungsfilé inramad med duchessepotatis samt en välsmakande hummersås toppad med sparris & tryffel (min 4 pers)

 

SAVOIBAKAD TORSKRYGG
Med Serranokrisp, olivstekt grön sparris samt en sauce Bordelaise och en terrine på mandel- sötpotatisstomp

 

HELSTEKT KALVENTRECÔTE
Med en murkeldoftande potatisgratäng samt en sås på armagnac & smultron (min 4 pers)

 

SOTAT ANKBRÖST
med smak av både sälta & sötma samt en sås på apelsinhonung, koreansk chili och färskpressad lime och en rösti på rotfrukter

DESSERTER

CRÈME CARAMEL
Med smak av fläder & champagne med råsocker & jordgubbshake

 

SOMMAR PÅ BURK
En glasburk fylld med sommarens smaker såsom mousser på hallon och vit choklad samt marinerade färska bär

 

MANGO & LIMETARTLETTE
Med en exotisk fruktmosaik toppad med en nyvispad sötdoftande italiensk maräng

 

CHOKLADFUDGETÅRTA
Serveras med Grand Marnier doftande hallon på strå

 

KALASDESSERT
Tre små desserter: en minichokladmousse, crème caramel och sabayone-gratinerade färska hallon (min 4 pers)