Vi erbjuder temabufféer

som gör det lätt att fira återkommande händelser

CATERING AV SÄSONGENS BUFFÉER

Våra bufféer  gör det lätt att samlas året om för att fira sådant som brukar vara värt att uppmärksamma.

Det kan vara fråga om att fira årets student eller den kommande våravslutningen eller varför inte bara det faktum att det kommer en sommar innan det åter blir höst...

 

.pdf för utskrift: Menyförslag Temabufféer mars 2017

 

P.S. Du hittar även information om vår julcatering på Catering av julmat 2016

Nu våras det med både fest & student!

VÅRBUFFÉ  2017

SALLAD
krispig med solmogna tomater, örtmarinerad fetaost, picklad rödlök och grillad grön sparris

SKÄRGÅRDSSTUBBE  
en frasig ”stubbe” fylld med skärgårdsröra på krämiga räkor, nyhackad rödlök toppad med stenbitsrom

CITRONKYCKLING 
honungs- & chili kycklingspett med grillade citron på en bädd av krispig sallad med råmarinerade rotfruktsstrimlor

CHAMPAGNELAX
en laxrulle fylld med färsk spenat & örter inkokt med champagne serveras med en kallvispad löjromshollandaise

FRANSK POTATISSALLAD
en lätt krämig sallad på färskpotatis, vårlök, olivolja och Dijon

BRÖD & BRIE
vårt nybakade bröd med en bit mogen brieost

VIT CHOKLADMOUSSE
med en mangocurd, toppad med rostad vit choklad och hallonströssel

 

PRIS p.p 201 kr exkl. moms 225 kr inkl. moms
Min 10 pers.

STUDENTBUFFÉ  2017 

CEASARSALLAD
med romansallad, olivstekta brödkrutonger och hyvlad parmesanost samt caesardressing

BRIEPAJ
med purjolök, cocktailtomater toppad med rostade solros- och pumpakärnor

CAJUNLAX
spett av färsk lax på en bädd av krispig sallad med kreolska kräftor, färsk tomat, mango, rödlök, lime och mild färsk chili

ENCHILADAS
stekt kycklingbröst i skivor blandat med en välsmakande grönsak och bbq-sås inrullat i vetetortilla samt en majskräm med sötma och lite hetta (kan serveras kall eller varm)

POTATISSALLAD
med rostade rotfrukter, färskpotatis, picklad lök samt en fransk vinägrett med Dijon, honung och kapris

PRIS p.p 175 kr inkl. moms
Min 10 pers.

FLÄDER- PANNACOTTA
med champagnespetsade jordgubbar

PRIS p.p 35 kr inkl. moms
(i samband med Studentbuffén)
Min 10 pers.

HÖSTBUFFÉ 2016

HÖSTSALLAD
Krispig sallad med sparris, rostad sötpotatis, rödlök, solros & pumpafrön, olivstekta brödkrutonger och en citrusdressing

PULLED PORK
i rulle toppad med en het guacamole

VÄSTERBOTTEN & LÖKPAJ
med grillad zucchini & marinerade semibakade tomater

ANKBRÖST
Ugnsbakat, sockersaltat ankbröst i tunna skivor med apelsinvinägrette toppad med grönkålschips

LAXSPETT
med rostad blomkålsröra & kapris

ROTFRUKTSSALLAD
potatis, morot, palsternacka, savoykål med smak av Dijon

NYBAKAT & KNÄCKE
med örtrörd färskost

HÖST PÅ BURK
Äpplekompott, chokladmousse samt ingefärs- & kolacrunch