Välj bland våra nya lunchmenyer

Maten är varierad och ger bra exempel på bredden i vårt register

Finare catering Göteborgs Universitet
MENYFÖRSLAG LUNCH

Beställ catering enligt ramavtalet med matsmak.

Välj lunchrätt bland våra menyförslag nedan.

 

Tveka inte att kontakta oss med dina frågor. Vi är flexibla och finns till för att bistå er och lösa ev problem

 

.pdf för utskrift: Menyförslag Lunch Anbud EUI 14-054

 

Pris p.p. Lunchrätt 1-7: 115 kr exkl moms, inkl transport

 

Pris p.p. Lunchbuffé 1-3: 165 kr exkl moms, inkl transport

 

 

 

 

VÄRT ATT VETA

Menyförslag & Priser

Våra anbudspriser till universitetet är per person (p.p.) exkl moms och inkl transport.

Du hittar fler menyförslag bland våra ordinarie cateringmenyer. OBS! Priset på dessa är exkl transport

Allergier och specialkost

Vi anpassar våra maträtter till de allergier och önskemål om specialkost, som anmäls hellre än att vi ger specialmenyer. Detta för trevnadens skull och eftersom gästerna brukar uppskatta att inte känna sig ”satta på undantag”.

Glas & Porslin

Vi erbjuder glas och porslin vid behov och lämnar då vårt prisförslag i en Beställnings- & Plocklista som du lätt kan komplettera om du tycker det saknas något.

Leverans & transport

Tänk på att mat till lunch eller middag, som skall serveras varm, transporteras "så sent som möjligt" för att bibehålla kvalitén.

Glas & porslin levereras separat för att ni skall hinna förbereda sittningen

 

Våra menyförslag: såväl varma lunchrätter och Delikatessfat

LUNCHRÄTT NR 1

HAVETS WALLENBERGARE "MATSMAK KLASSIKER"
med en skärgårdsröra och potatismos

Deklaration: Fiskfärs av MSC- märkt fisk, räkor, grädde, ägg, potatis, ägg olja, senap, vinäger, dill, hackad rödlök, smör, tomat, citron, vit,salt och peppar  

(glutenfritt)

 

LUNCHRÄTT NR 2

HAMNAS FISKGRYTA
En mustig gryta med smak av kräfta och räka , färsk tomat, mild chili med säsongens grönsaker och havets fångst.

Deklaration: MSC-märkt vitfisk, vitvin, lök, olja, ägg, dill, persilja, färska örter, morötter, lök, zucchini, purjolök, palsternacka, vitlök, potatis, salt och peppar 

(glutenfritt)

 

LUNCHRÄTT NR 3

ÖRTBAKAD EKOFLÄSKFILÈ
med en ratatouille samt en fransk potatisgratäng.

Deklaration: Ekologisk färsk fläskfilé , lök, purjolök, tomat, zucchini, champinjoner, morötter, olivolja, potatis, rucolasallad, ekologisk mjölk, vitvin, ekologisk grädde salt och peppar 

(glutenfritt)

 

LUNCHRÄTT NR 4

BOEUF BOURGUIGNON
En klassisk oxgryta med champinjoner, syltlök och rostad timjanpotatis.

Deklaration: Ekologiska högrev, champinjoner, ekologisk rapsolja, syltlök, rödvin, lök, timjan potatis, persilja, vatten, salt och peppar (glutenfritt, ingen laktos)

 

LUNCHRÄTT NR 5

MATSMAKS KÖTTBULLAR " MATSMAKS KLASSIKER"
med gräddsås och rårörda lingon och potatismos .

Deklaration: Ekologisk blandfärs, grädde, potatis, mjölk, smör, oxfond, rapsolja, smör, lingon socker 

(glutenfritt)

 

LUNCHRÄTT NR 6

CEASARSALLAD

Deklaration:med örtrostad ekologisk kycklingfilé alternativ varmrökt lax, romansallad, rödlök, ceasardressing, olivstekta brödkrutonger, knaperstekt bacon samt hyvlad parmesanost

 

LUNCHRÄTT NR 7

RÖDBETSBIFF
med en ljummen sallad på säsongens grönsaker, potatis med en vinägrett på grovkornig senap samt en äppelyoghurt milt sötad med honung och nymalen svartpeppar.

Deklaration: Rödbetsbiffen är gjord på färska rödbetor , potatis, morötter, majsmjöl, samt salt och peppar. Vinägretten smaksätts med senap från skånska gårdar samt rapsolja från Gunnarhögs gård i Österlen 

(glutenfritt)

LUNCHBUFFÉ NR 1

HAVET  skärgårdens smaker

 

SKÄRGÅRDSSTUBBE  

en frasig ”stubbe” fylld med skärgårdsröra på krämiga räkor, nyhackad rödlök

VARMRÖKT LAX

fylld med färsk spenatsallad serveras med en kallvispad hollandaise med stenbitsrom

SALLAD PÅ FÄRSKPOTATIS

med vårlök, tomat och vinägrett på olivolja och en välsmakande rödvinsvinäger

NYBAKAT & HANDKAVLAT KNÄCKE

med cheddarost

 

 

 

LUNCHBUFFÉ NR 2

PRANZO  en italiensk smak

 

POLLO LIMONE

smakrika kycklingspett, vårlök med nygrillade citroner, färska örter

PASTA PESTO
sallad med pasta , kronärtskockor, soltorkade tomater, finstrimlad purjolök samt en välsmakande pesto baserad på rostade solrosfrön och färsk basilika

FOCACCIA

med en röra på färsk minitomater,  oliver och olivolja

 

 

LUNCHBUFFÉ NR 3

DÉJEUNER  med franska smaker

 

QUICHE
en välsmakande paj med tomater & timjan

KALVROSTBIFF PROVENCALE

med Dijonsenap, honung och rosmarin

FRANSK POTATISGRATÄNG

en krämig gratäng med potatis, gullök och purjolök

NYBAKAT & BRIE

med vispat vitvin & örtsmör