Anordna en temakväll o samla kollegerna 

En temabuffé borgar för ett gott möte

Catering Göteborgs Universitet
MENYFÖRSLAG TEMABUFFÉ

Beställ catering enligt ramavtalet med Matsmak

Tveka inte att kontakta oss med övriga frågor.

Vi är flexibla och finns till för att bistå er med ev problem

 

 

VÄRT ATT VETA

Menyförslag & Priser

Våra anbudspriser till universitetet är per person (p.p.) exkl moms och inkl transport.

Du hittar fler menyförslag bland våra ordinarie cateringmenyer. OBS! Priset på dessa är exkl transport

Allergier och specialkost

Vi anpassar våra maträtter till de allergier och önskemål om specialkost, som anmäls hellre än att vi ger specialmenyer. Detta för trevnadens skull och eftersom gästerna brukar uppskatta att inte känna sig ”satta på undantag”.

Drycker

Vi tillhandahåller förstås drycker och ordnar tillstånd för samt servering av alkoholhalttiga drycker om så önskas. Observera att vi behöver ca 1 månads framförhållning för att ordna med erfoderligt "Tillstånd för servering av alkholhol till slutet sällskap" hos berörd myndighet.

Glas & Porslin

Vi erbjuder glas och porslin vid behov och lämnar då vårt prisförslag i en Beställnings- & Plocklista.

Leverans & transport

Tänk på att mat till lunch eller middag, som skall serveras varm, transporteras "så sent som möjligt" för att bibehålla kvalitén.

Glas & porslin levereras separat för att ni skall hinna förbereda sittningen.

Personal

Vår servispersonal är både rutinerad och representativ. Det är bra med en hovmästare för att hålla ordning på större arrangemang

Övrigt

Vi rekommenderar att ni anlitar en "kock på plats" (kostnad 395 kr per tim, min 3 tim) när ni planerar att servera varm mat till många gäster.

Våra menyförslag

GRÖNA SMAKER

GAZPACHO

en ”snaps” med den mogna tomatsmaken spetsad med nyhackad spansk peppar, vitvin och vitlök samt rosmarinrostad crostini

VETEPUFFAR

i en sallad med nypressad lime, tärnade solmogna tomater, gurka, mango och färsk koriander

ZUCCHINISPETT

marinerat & grillat serveras med tzatziki med en sked av nygjord ajvar med aubergine, paprika och vitlök

MOUSSAKA

den grekiska ”lasagnen” med skivor av aubergine, potatis, lök, tomat och en välsmakande ost

VINBLADSINBAKAD CHÈVREOST

med råmarinerade rödbetsstrimlor i grönpepparhonung samt ruccola, rostade solrosfrön

SESAMBULLAR

gjord på sötpotatis rullad i sesamfrön med en chilisalsa med smak av råsocker, soya och sesamolja

ROTFRUKT & DIPP

rostad palsternacka , morötter, kålrot med en dipp på myntachutney och yoghurt

YOGHURT & HONUNG

med färska bär, apricos och rostade pumpakärnor

 

PRIS p.p 265:- exkl moms 297:- inkl moms
Min 10 pers. inkl transport 

VÅRBUFFÉ  2017   

 

SALLAD

krispig med solmogna tomater, örtmarinerad fetaost, picklad rödlök och grillad grön sparris

SKÄRGÅRDSSTUBBE  

en frasig ”stubbe” fylld med skärgårdsröra på krämiga räkor, nyhackad rödlök toppad med stenbitsrom

CITRONKYCKLING 

Honungs & chili kycklingspett med grillade citron på en bädd av krispig sallad med råmarinerade rotfruktsstrimlor.

CHAMPAGNELAX

en laxrulle fylld med färsk spenat & örter inkokt med champagne serveras med en kallvispad löjromshollandaise

FRANSK POTATISSALLAD 

en lätt krämig sallad på färskpotatis, vårlök, olivolja, dijon

BRÖD & BRIE

vårt nybakade bröd med en bit mogen brieost

VIT CHOKLADMOUSSE

med en mangocurd, toppad med rostad vit choklad och hallonströssel.

 

Pris p.p  225 :-  exkl moms    252:- inkl moms
Min 10 pers. inkl transport