Bröllopsmeny för bröllopscatering i Göteborg
Se några förslag på bröllopsmeny.
Se några förslag på bröllopsmeny.
Förrätt
Kallrökt lax med tryffelhollandaise, toppas med surdegskrutonger och örtsallad samt picklad fänkål
Varmrätt
Örtbakad oxfilé med schalottenfräst småsvamp, serveras med vitlöksrostad potatis och amaronesås
Dessert
Vaniljpannacotta med säsongens marinerade bär, smaksatt med mynta
425:-
Förrätt
Västerbottenpaj toppad med vispad syrad grädde, picklad rödlök och sikrom
Varmrätt
Nattbakad entrecote med semitorkade småtomater och confiterad schalottenlök. Serveras med dragonsky med smak av rödvin samt ströbrödsgratinerad småpotatis
Dessert
Vit chokladmousse med rostad vit choklad samt myltade hallon
399:-
Förrätt
Toast Skagen med handskalade räkor, dill, citron och picklad lök
Varmrätt
Långbakad grillad flankstek, rostad potatis med vitlöksmarinerade grillade grönsaker efter säsong. Serveras med dragon- och persiljeemulsion
Dessert
Chokladkräm med kanelinkokta körsbär och havrefras.
379:-