Catering bröllop i Göteborg

Catering till fest och bröllop

Catering med MATSMAK i Gårda och Göteborg är ett enkelt val. Vi har mer än 30 års erfarenhet av bröllopsfester och leverans av catering till olika bröllopslokaler i Göteborg med omnejd.

Bröllopsdagen är en av de viktigaste dagarna i ens liv och vi vill gärna hjälpa er att få en fantastisk upplevelse genom maten och servicen på er bröllopsfest. Bröllopsfesten kan idag vara allt ifrån trerätters sittande middag, till bröllopsbuffé i trädgården. Oavsett vad man föredrar så måste denna fest bli den mest lyckade bröllopsfest man någonsin arrangerar. Allt ni väljer från våra bröllopsmenyer är alltid hemlagat och smakfullt.

Boka festlokal på MATSMAK

Catering bröllop Göteborg

Hundratals bröllopsfester har vi genomfört och vi tycker varje nytt bröllop vi får hjälpa till med är lika roligt, utmanande och spännande – vi vill ju så gärna att ni ska få det som just ni önskar.

Självklart erbjuder vi även vegetariska alternativ om så önskas.

Förutom mat och dryck så hjälper vi gärna till med allt som kan tänkas behövas för en lyckad tillställning. Serveringspersonal, kock på stället, lokal, tält, ljud, ljus, dekor, musik, bord, stolar, porslin m.m.

Nedan finner du några förslag på våra bröllopsmenyer.

Varmt välkommen med din förfrågan!

Tel 031-15 35 30

Recension

”Hej Gun-Britt, 

Jag ville höra av mig och tacka för den goda maten och arrangemanget omkring vårt bröllop, som vi är glada att vi hann med innan nya restriktioner 😊

Vi känner oss jättenöjda med festen och glada att vi valde er cateringfirma. Maten uppskattades av gästerna! Efterrätten fick till och med betyget den godaste chokladmousse en av gästerna hade ätit. Hon bad mig att fråga er om receptet, om ni skulle vilja skicka? Då blir hon jätteglad. 

Glad halloween!

Mia”