Konferens i Göteborg

Söker du konferenslokaler i centralt läge i Göteborg och Gårda har du hamnat helt rätt. Endast ett stenkast från Ullevi och tio till femton minuters promenad till Avenyn, Centralstationen, Scandinavium och Liseberg. Här möts du av en härlig uteservering och restaurang med fullständiga rättigheter i kombination med professionella konferenslokaler för dagkonferens och effektiva arbetsmöten.

Här finns ljusa, fräscha, rymliga mötesrum för dagkonferenser från 2 till 100 gäster, med utrustning som uppfyller alla tänkbara tekniska behov – samtidigt som verksamheten i mångt och mycket kretsar runt matlagning och servering. Varje dag serveras lunch i restaurangen som förövrigt finns i samma plan, nära och praktiskt.

Helhetslösningar med professionella konferenslokaler och konferenspaket med mat, snacks, kaffepauser och ev. kvällsprogram som t.ex. matlagningskurs och vinprovning arrangeras. Njut av en härlig uteservering med västerläge och utsikt mot Mölndalsån där man kan koppla av i solskenet.

Gott om parkeringar i närområdet erbjuds. Restaurangen erbjuder varje dag en fisk, kött och vegetarisk rätt tillsammans med en härlig salladsbuffé. Inriktningen är traditionell husmanskost. På menyn finns även klassiker såsom ””Havets Wallenbergare””, Köttbullar med potatismos””, ””Caesarsalled med kyckling eller varmrökt lax””, bara att välja.
Bar med fullständiga rättigheter finns också.

Välkommen med din förfrågan!

Konferens Göteborg MATSMAK