konferenslokal matsmak

Konferenspriser och onlinebokning

Konferens & Mötesrum

Våra konferenspriser är attraktiva och konkurrenskraftiga. Vår målsättning är att alltid ordna goda möten och vi har utrymmen för det mesta, från formella sittningar i plenum till mer personliga möten i en stimulerande miljö.

Våra ordinarie Dagkonferenspaket innehåller allt våra gäster brukar behöva men du kan även välja att ordna ett möte ”à la carte”.

Med ett suveränt läge centralt i växande Gårda, ett stenkast från Ullevi och endast tio minuters promenad till Avenyn, Centralstationen, Scandinavium och Liseberg finner du MATSMAK. Här möts du av en härlig uteservering och restaurang med fullständiga rättigheter i kombination med professionella konferenslokaler.

Här finns ljusa, fräscha, rymliga mötesrum för dagkonferenser, med utrustning som uppfyller alla tänkbara tekniska behov – samtidigt som verksamheten i mångt och mycket kretsar runt matlagning och servering. Varje dag serveras lunch i restaurangen som förövrigt finns i samma plan.

Helhetslösningar med professionella konferenslokaler och ett konferenspaket med mat, snacks, kaffepauser och ev. kvällsprogram som t.ex. matlagningskurs och vinprovning arrangeras. Njut av en härlig uteservering med västerläge och utsikt mot Mölndalsån där man kan koppla av i solskenet.

Gott om parkeringar i närområdet erbjuds. Restaurangen erbjuder varje dag en fisk, kött och vegetarisk rätt tillsammans med en härlig salladsbuffé. Inriktningen är traditionell husmanskost. På menyn finns även klassiker såsom ””Havets Wallenbergare””, Köttbullar med potatismos””, ””Caesarsalled med kyckling eller varmrökt lax””, bara att välja. Bar med fullständiga rättigheter finns också.

MATSMAK har ramavtal med Kammarkollegiet – Statens inköpscentral avseende konferenser