Konferenslokaler mitt i centrala Göteborg

Här i Gårda på MATSMAK, ett stenkast från Ullevi och endast 15 minuters promenad från Centralstationen och Avenyn i Göteborg, finns konferenslokaler och mötesrum, restaurang och personligt bemötande.

Den som ska hålla en dagkonferens har mycket att tänka på. Innehållet skall fastställas, inbjudan skrivas, konferenslokaler ska bokas och konferensens dagsprogram skall organiseras så att deltagarna inspireras, har trevligt och känner sig stimulerade. Allt detta förutsätter förstås att man tänkt igenom alla praktiska bitar.

Var ska konferensen hållas? Hur ska man organisera med mat åt alla inbjudna? Hur hittar man ett smidigt koncept utan huvudbry?

Svaret är MATSMAK i Göteborg, som har plats för goda möten! Här finns ljusa, fräscha, rymliga mötesrum för dagkonferenser, med utrustning som uppfyller alla tänkbara tekniska behov – samtidigt som verksamheten i mångt och mycket kretsar runt matlagning och servering. Vi erbjuder en helhetslösning med professionella konferenslokal och ett konferenspaket med mat, snacks, kaffepauser och ev. kvällsprogram. Lämna huvudbryderierna åt oss och din dagkonferens kommer att bli en hit!

MATSMAK har ramavtal med Kammarkollegiet – Statens inköpscentral