Catering med matsmak gör det lätt att ha kalas

CATERING FÖR ER I GÖTEBORG

Catering med MATSMAK i Göteborg är ett enkelt val. Vi gör det lätt att servera lite finare mat när du bjuder in vänner eller kolleger och vill slippa alla bekymmer.

  • Vi har gott om förslag på hur man skämmer bort sina gäster med catering både till företaget och hemmet.
  • Genom åren, har vi serverat bufféer och middagar på många olika teman i Göteborg med omnejd.
  • Vi tar beställningar både i stort och smått. Vi jobbar både med stora företagsevent och små middagar.
  • Vi lämnar gärna menyförslag, som anpassas till varje tillfälle eftersom vi tycker om att förnya oss och helst jobbar med säsongens råvaror och primörer.
  • Det är lätt att anlita oss. Vi är mångsidiga, rutinerade & fungerar i många olika sammanhang.
  • Vi kan ta ansvar för helheten eller bara leverera maten. Vi ordnar glas & porslin och personal om så önskas och kan komma med bra förslag på (fest)lokaler m.m.
catering

Namn (obligatoriskt)

Mailadress (obligatoriskt)

Ang.

Meddelande

Menyförslag för catering av lunch, middag och mingel

BUFFÉFAT

Våra Bufféfat med MATSMAK passar till arbetslunchen eller kvällen när tid eller ork inte räcker till. Våra Delikatessfat har smak från hela världen.

Läs mer

MINGELBUFFÉER

Att servera en Mingelbuffé med MATSMAK är trevligt och okomplicerat när man bara vill träffas. Vi levererar på fat och hjälper till med uppdukningen om du så önskar.

Läs mer

MÖTESCATERING

MATSMAK gör det lätt att servera lunch "on the go". Vi ordnar med catering av mat både till den stora konferensen och till arbetsgruppen som skall på utflykt.

Läs mer

TEMABUFFÉER

Våra menyer anpassas till säsongen och det är snart dags för årets Studentbuffé. Föregående års meny med MATSMAK ger kanske mersmak

Läs mer

MIDDAGSMENYER

Komponera din egen Middagsmeny genom att välja rätter ur matsmaks À la carte Meny. Vi levererar maten och kan ha kock på plats för att underlätta när det är många gäster.

Läs mer

MIDDAGSBUFFÉER

Beställ catering av matsmaks varierade Middagsbufféer. De är ett trevligt alternativ till sittande middag när man vill hinna umgås med alla.

Läs mer