Plockmat för catering runt om i Göteborg.

Catering i Göteborg

Catering till fest och bröllop

Catering med MATSMAK i Gårda och Göteborg är ett enkelt val. Vi gör det lätt att servera mat när du bjuder in vänner eller kolleger och vill slippa alla bekymmer. Vi ordnar maten utifrån dina önskemål, vare sig det gäller catering i göteborg, bröllopscatering såsom en bröllopsbuffé eller catering för födelsedagsfester, julbord, bröllop eller disputation. Företagsevent, företagsfester samt konferenser tillhör givetvis också vårt cateringområde. Så oavsett om du är privat eller företag så har vi lösningen för dig.
Vi hjälper dig med buffé till studentfest, mingelmat, snittar och tapas, bufféer, julbord, bröllopscatering, grillparty, kickoff mm. Välkommen att även boka din cateringlunch hos oss.

  • Vi har gott om cateringförslag på hur man skämmer bort sina gäster med catering både till företaget och privat i hemmet.
  • Genom åren, har vi serverat bufféer och middagar på många olika teman i Göteborg med omnejd.
  • Vi tar cateringbeställningar både i stort och smått. Vi jobbar både med stora företagsevent och små middagar. Även lunchcatering.
  • Vi lämnar gärna menyförslag till catering, anpassas till varje tillfälle eftersom vi tycker om att förnya oss och helst jobbar med säsongens råvaror och primörer.
  • Det är lätt att anlita oss. Vi är mångsidiga, rutinerade & fungerar i många olika sammanhang.
  • Vi kan ta ansvar för helheten eller bara leverera maten. Vi ordnar glas & porslin och personal om så önskas.